Dagje weg

Met korting genieten in Elysium

Het leven kan hectisch zijn, waardoor je lichaam en geest moeilijk meer tot rust komen. Dan is het heerlijk om een dagje helemaal te resetten. En waar kun je dat beter doen dan bij Elysium? Voor een kortingsprijs ga je de hele dag volop genieten! Zodra je binnenstapt laat je de buitenwereld achter je en kom je in een ontspannen omgeving terecht. De drukte lijkt even heel ver weg. Trek je badjas en slippers aan en ga op verkenning! Je zult een magische plek ontdekken die er helemaal op gericht is om jou weer tot jezelf te laten komen. En dat ook nog voor een aantrekkelijke prijs.

 

Een complete ervaring

Elysium biedt je een volledige dag wellness en ontspanning op allerlei manieren. Zo vind je er 27 sauna’s die je lichaam en geest weer helemaal in balans brengen. Zowel binnen als buiten kun je genieten van de sauna mogelijkheden die er zijn. Zo kun je in de amethistsauna ontspannen profiteren van de zuiverende werking van dit kristal en prikkelt de lavendelsauna je neus met verfrissende geuren. Wat betreft temperatuur en sfeer van de sauna’s heb je een scala aan mogelijkheden. Of stap in het water van één van de vele baden. Geniet van een heerlijk bubbelbad of laat je lichaam ontspannen drijven in het zoutwaterbad. Dat laatste is ook nog eens heel goed voor je huid.

 

En er is meer

Met korting aar Elysium is een unieke kans om je eens extra te laten verwennen. Je kunt kiezen uit een groot aanbod van behandelingen en rituelen. Wat denk je van een heerlijke massage met geurende oliën die stressklachten vermindert. Of boek een speciale klankschaalsessie, die zorgt voor balans in je lichaam en geest. Daarna kun je heerlijk bijkomen in verschillende relaxruimtes. En heb je ondertussen trek gekregen? In één van de drie restaurants kun je kiezen uit verse en gezonde maaltijden. Er zijn ook meerdere terrassen waar je met een hapje en een drankje kunt genieten van de buitenlucht. Een dagje Elysium korting zorgt voor zo’n intense ontspanning dat het lijkt of je er een hele vakantie op hebt zitten!